Nerja Wandel Vakantie

let’s get away from it all

Van een Tapasroute door de oude binnenstad tot een biketour in de bergen, kies uit de lijst hieronder.

Extra activiteiten

NERJA Wandel VAKANTIE kan in samenwerking met locale vertrouwde en bevriende organisaties en bedrijfjes diverse extra activiteiten in Nerja en directe omgeving voor u organiseren, regelen en reserveren (klik op de gewenste activiteit in de lijst hieronder voor meer informatie).

Wilt u een extra activiteit reserveren voor uw vrije dag of in de avonduren, neem dan contact met ons op: info@wandelvakantienerja.com

Tapas Route

Euro 51,45 p.p.
Deze gezellige, infomatieve en bovenal heerlijke tapas Tour duurt circa 3 uur. U krijgt 5 drankjes (klein bier, huiswijn of softdrink) natuurlijk begeleid door de typisch Andalusische Tapas, terwijl u 5 verschillende bars bezoekt.  Uw professionele gids vertelt u alles over de traditie en geschiedenis van de tapas, over lokale gebruiken en specialiteiten en geeft u info over de beste bars en restaurants in Nerja. Niemand zal nog honger hebben aan het einde van deze Tour!

1 uur Kayak + 1 uur Paddle board + snorkelen + eerste duikles (met deskundige instructeur)

Euro 100,- p.p.
Kayak en Paddle board in de morgen. Snorkelen en eerste duikles in de middag vanaf een boot. Als iemand niet wil of kan duiken kan deze de gehele tijd aan snorkelen besteden. Een unieke ervaring!!

Buggy huur

3 uur Euro 150,- voor 2 personen, 1 buggy.
Ervaar het binnenland van Andalusie op een spectaculaire wijze in een 500cc Top Buggy, gegarandeerd plezier met familie, vrienden of andere deelnemers van alle leeftijden.

Fietshuur

E-bike Euro 35,- per dag.
Verken Nerja en omgeving zelf op de fiets van uw keuze. Perfect onderhouden kwaliteits materiaal, van E-bike tot Carbon lichtgewicht fietsen en kwaliteit mountainbikes.

Paardrijden

Prijs op aanvraag: 0034-625-832333 of  info@wandelvakantienerja.com
Of u een ervaren ruiter bent en de bergen te paard wilt verkennen of een complete beginneling die kiest voor een rustige strandrit, alles is mogelijk.

Biketour in de bergen (met gids)

Hele dag 1 pers. 80,- 2 pers. 70,- p.p.
Onder begeleiding van een professionele gids met 25 jaar ervaring. Beleef een onvergetelijke Tour in een verbluffend landschap. Dwars door het Nationaal Natuurpark Siera Tejeda of Sierra Gorda. Tijdens een Biketour beleeft u de natuur van dichtbij op haar best.

Scooterhuur

125cc per dag vanaf Euro 37,-  250 cc per dag vanaf Euro 47,-
Geheel verzekerde Scooter huur. Scooters van prima kwaliteit van een zeer vertrouwde firma met 7 jaar ervaring. Kwaliteits service.

Segway Tour Nerja

1,5 uur Euro 40,-
Beleef Nerja op een coole wijze zonder een druppeltje te zweten. Zie meer van de stad in minder tijd. Professionele begeleiders die u alles kunnen vertellen over Nerja, haar geschiedenis, monumenten, verleden en heden.

Golf

  • BAVIERA GOLF (Caleta circa 25km van Nerja)
  • 9 holes individueel Euro 40,- echtpaar Euro 76,- 
  • 18 holes individueel Euro 67,- echtpaar Euro 128,-
  • Clubhuur 9 holes vanaf Euro 10,- 
  • Clubhuur 18 holes vanaf Euro 17,-

Paella leren maken met locale kok

Euro 25,- p.p.
Señora Alexandra haalt u op, brengt u naar Frigiliana (bergdorpje circa 7 km) en kookt samen met u. Zorg dat het lekker is want aan het einde eet u zelf wat u samen met haar klaar gemaakt heeft.

Yoga op het strand

1,5 uur Euro 6,-
Kom in contact met jezelf tijdens deze yoga sessie in de open lucht onder leiding van Ruth (15 jaar ervaring) op het prachtige Burrina strand.

Paragliding

Euro 80,-
Tandemvlucht van 10 tot 15 minuten met rustige landing op het strand. Vliegen als een vogel, prachtige uitzichten met landing op de stranden van Nerja, een absolute droom. Gekwalificeerde instructeurs.

Tennis en Paddle

Euro 12,- per uur
Tennis en Paddle banen direct in het centrum van Nerja (15 minuten wandelen van uw hotel).

Bezoek aan museum: Museo de Nerja

Entree Euro 4,-
Het museum van Nerja is een referentiecentrum voor de stad, haar geschiedenis en haar natuurlijke en culturele erfgoed. Het Museum biedt een panoramisch beeld van de rijke lokale geschiedenis, van de prehistorie tot het heden.