Nerja Wandel Vakantie

let’s get away from it all

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen. Klik op de vraag en het antwoord verschijnt.

Vragen

(Klik op de vraag om het antwoord te zien.)

Welke tijd van het jaar?

De zomers en dan speciaal de maanden juli en augustus kunnen erg heet zijn in Nerja en omgeving. Temperaturen van 35 graden zijn geen uitzondering. Nerja Wandel Vakantie heeft haar programma dan ook geconcentreerd in de maanden van september tot en met december en van februari tot en met juni. Klik hier voor de exacte data 2020

Start de Wandel Vakantieweek altijd op zaterdag?

De reguliere Wandel Vakantie Weken starten altijd op zaterdag, maar....het is ook mogelijk uw eigen startdatum te bepalen. Soms zijn vluchten naar Malaga duurder, soms goedkoper. Boek uw vlucht op de goedkoopste dag en bespaar flink wat Euro’s. U kunt uw Nerja Wandel Vakantie week starten op elk gewenste dag. De enige voorwaarde: zorg er voor dat uw gezelschap uit minimaal 6 personen bestaat. Neem vooraf contact met ons op. Meer info

Wat zijn de kosten?

De totaalprijs van de Wandel Vakantieweek bedraagt € 645,- per persoon als u met 2 personen in één kamer verblijft.
De totaalprijs van de Wandel Vakantieweek bedraagt € 725,- per persoon als u alleen in een kamer verblijft.
Bij upgrade naar een verblijf in een appartement bedragen de extra kosten ongeacht voor 1 of 2 personen Euro 77,- voor de gehele week.
Wij garanderen tijdens onze Nerja Wandel Vakantie Week de beste prijs-kwaliteits verhouding die mogelijk is.

Moet ik een aanbetaling verrichten?

Bij reservering voldoet u een aanbetaling van Euro 100,- per persoon. De betaling kunt u overboeken op onze Nederlandse bankrekening of met creditcard voldoen.

Wanneer betaal ik de restantbetaling?

Het restantbedrag van de totaalsom van uw Nerja Wandel Valantie Week voldoet u 1 kalendermaand voor aanvang van de startdatum van de door u gereserveerde Wandel Vakantie Week.

Verzekering:

U dient te beschikking over een goede reisverzekering, daarnaast raden wij u aan ook  een annuleringsverzekering af te sluiten. Er kan altijd iets gebeuren waardoor u uw vakantie uit- of af moet stellen of moet onderbreken. Dit feit alleen zou al vervelend genoeg zijn. Als u een verzekering heeft afgesloten bent u in ieder geval voor de financiële gevolgen afgedekt. Voor de reisvoorwaarden klik hier

Wat kan ik verwachten van de Wandel Vakantieweek?

In de totaalprijs is inbegrepen:
Shuttle bus van vliegveld Malaga naar Nerja (vertrek 14.00 uur)
7 overnachtingen in een comfortabel hotel in Nerja centrum
7 x ontbijt – 3 x lunchpakket – 2 x lunch in restaurant  – 7 x diner in restaurant
Wandeling met gids van 15 km
Rivierwandeling (circa 5 uur)- Aquatrekking met gids
Hele dag Jeep Natuurexcursie
Wandeling met gids van 8 km
Entree en bezoek aan de beroemde grotten van Nerja
Shuttlebus naar vliegveld Malaga (vertrek 11.00 uur).

Op welk soort terrein vinden de wandelingen plaats?

De wandelingen vinden plaats in droge rivierbeddingen of op vlak en lichtglooiend heuvelachtig terrein.
Nerja en haar directe omgeving heeft een grote verscheidenheid aan terrein en op verzoek kunnen dan ook wandelingen van een hogere moeilijkheidsgraad gemaakt worden.

Wat is de moeilijkheidsgraad van de wandelingen?

Onze wandeltochten zijn middenlang qua afstand, met weinig hoogte verschillen en laten u ontspannen wandelen en genieten van het mooie landschap.
Op verzoek is het mogelijk de wandelingen aan te passen naar bijna elke gewenste moeilijkheidsgraad. Het natuurpark Sierra de Tejeda, Almijara y Alhama begint direct buiten Nerja en heeft pieken tot bijna 2000 meter.

Hoe fit moet ik zijn?

Een normale gezondheid en fitheid volstaat voor deelname aan de Nerja Wandel Vakantieweek. (Heeft u specifieke vragen contacteer ons dan aub info@wandelvakantienerja.com).

Hoe groot zijn de deelnemende groepen?

Het minimum aantal deelnemers per groep is 6, het maximum aantal deelnemers 20 personen.

Wat is de gemiddelde leeftijd van de deelnemers?

De deelnemers zijn meestal van een wat gevorderde leeftijd (40+) maar moeten minimaal 18 jaar oud zijn.

Zijn 'single' deelnemers welkom?

Single deelnemers zijn meer dan welkom. De Wandel Vakantieweek is een uitstekende mogelijkheid om gelijkgezinde actieve mensen te leren kennen!

Wat moet ik meenemen?

Een paar comfortabele wandelschoenen, een paar sportschoenen die nat mogen worden (Aguatrekking dag 3), een waterdicht jack, een broek/korte broek die snel droog is, bandana/pet/hoed, wandel T-shirts, een fleece voor warmte en hoewel het weer bijna altijd goed is mag regenkleding of een kleine opvouwbare poncho niet ontbreken. Kies qua kleding liever voor meerdere dunne lagen dan voor één dikke laag.
Breng een rugzak die prettig draagt tijdens het lopen mee en zorg voor een goede zonnebrandcrème.

Wat gebeurt er bij slechte weersomstandigheden?

In het geval van onvoorziene weersomstandigheden die als slecht of gevaarlijk ingeschat kunnen worden, behoudt Wandel Vakantie Nerja zich het recht voor om de activiteit van die dag op te schorten of te annuleren. Wij doen ons best u daar vooraf en zo spoedig mogelijk over te informeren. Als de activiteit van de dag moet worden opgeschort of geannuleerd doen wij ons best u een zo attractief mogelijk alternatief programma aan te bieden.

Waar verblijf ik?

U verblijft in een comfortabel midden klas hotel (Hotel Bajamar) in het centrum van Nerja. Hotel (klik voor een impressie)

Beschik ik over internet?

In het hotel is gratis wi-fi aanwezig.

Waar gebruik ik mijn ontbijt-lunch-diner?

Uw ontbijt gebruikt u dagelijks in het hotel, uw lunch is vaak een lunchpakket tijdens een activiteit of een lunch in een restaurant – uw diner bestaat uit een dagmenu en vindt plaats in afwisselende restaurants in het centrum van Nerja op loopafstand van uw hotel. Voor een impressie van de restaurants, klik hier.

Als ik speciale wensen voor ontbijt-lunch-diner heb?

Heeft u speciale wensen laat ons dit dan bij uw boeking weten en er wordt rekening mee gehouden.

Hoe zit het met de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid?

Nerja Wandel Vakantie doet haar best om haar vakanties op een verantwoordelijke manier aan te bieden en uit te voeren en doet altijd haar best om uw veiligheid bij de activiteiten te verzekeren. Echter, u neemt deel aan de Nerja Wandel Vakantie week op eigen risico en u zult daartoe een formulier moeten ondertekenen aan het begin van uw vakantie. Voor de tekst van het formulier klik hier.

Waar vind ik de algemene reisvoorwaarden en de annulerings- en wijzigingsvoorwaarden?

Deze vindt u onderaan elke pagina van onze website, op de pagina Algemene voorwaarden en worden u bij reservering toegestuurd.

Heeft u nog andere vragen?

Tenslotte:

Nerja Wandel Vakantie doet haar uiterste best om er voor te zorgen dat uw actieve vakantie week een onvergetelijke ervaring voor u wordt en dat u tevreden en vol goede herinneringen weer huiswaarts keert.
Mocht er zich desondanks een probleem voordoen tijdens uw verblijf, laat het ons dan aub direct weten. Spreek rechtstreeks met Peter of Rianne of bel 0034-717-164743. Wij gaan dan direct aan de slag om het probleem zo snel en efficient mogelijk voor u op te lossen. Wij zijn een klein familiebedrijf, uw welzijn en tevredenheid zijn erg belangrijk voor ons en we zullen dan ook altijd ons uiterste best doen om u te helpen.