Nerja Wandel Vakantie

let’s get away from it all

U kunt uw Wandel Vakantie Week starten op elk gewenste dag! Ook een Wandel Vakantie Week op maat is mogelijk.

Wandel Vakantieweek Op Maat:

Wij stellen graag een Wandel Vakantie Week op maat voor u samen!

Is de reguliere Wandel Vakantie Week niet precies wat u wilt? Houdt u er van om langere wandelingen te maken, de bergen in te trekken, en de natuur op haar puurst te ontdekken?

Onze reguliere wandeltochten zijn middenlang qua afstand, met weinig hoogtemeters en laten u ontspannen wandelen en genieten van het mooie landschap.
Op verzoek is het mogelijk de wandelingen aan te passen naar bijna elke gewenste moeilijkheidsgraad en/of lengte. Het natuurpark Sierra de Tejeda, Almijara y Alhama begint direct buiten Nerja en heeft pieken tot bijna 2000 meter. Het staat algemeen bekend als een van de mooiste wandelgebieden van Europa en onze gidsen kennen het gebied op hun duimpje.

E-mail, of bel ons en laat ons weten hoe uw ideale Wandel Vakantie Week er uit zou moeten zien (hoeveel dagen wilt u wandelen, van welke moeilijkheids graad wilt u dat de wandelingen zijn, enz.) en wij maken geheel vrijblijvend een op maat voorstel voor u. De enige voorwaarde, zorg dat uw groep uit minimaal 6 personen bestaat. Neem hiervoor contact op: bel met 0034-625-832333 of
e-mail: info@wandelvakantienerja.com.

Het is mogelijk uw eigen startdatum te bepalen!

Soms zijn vluchten naar Malaga duurder, soms goedkoper. Boek uw vlucht op de goedkoopste dag en bespaar flink wat Euro’s. U kunt uw Wandel Vakantie Week starten op elk gewenste dag. De enige voorwaarde: zorg er voor dat uw gezelschap uit minimaal 6 personen bestaat. Neem hiervoor contact op: bel met 0034-625-832333 of e-mail: info@wandelvakantienerja.com.

Of u nu een Wandel Vakantie Week op maat bij ons boekt, op zaterdag of welke andere dag van de week dan ook wilt starten, de prijs blijft altijd gelijk:

De totaalprijs van de Wandel Vakantie Week bedraagt € 645,- all in per persoon als u met 2 personen in één kamer verblijft.
De totaalprijs van de Wandel Vakantie Week bedraagt € 725,- all in per persoon als u alleen in een kamer verblijft.