Nerja Wandel Vakantie

let’s get away from it all

Wandel Vakantie Week, vol variatie en geschikt voor iedereen. Kijk hier voor het volledige programma.
1 all-in prijsShuttlebus van- en naar vliegveld7 hotel overnachtingenDagelijks ontbijtDagelijks lunchDagelijks dinerDagwandelingen met ervaren gidsJeep natuurexcursie dagGrotten bezoek (Cuevas de Nerja)Overzichtelijke groepenGeschikt voor paren en singelsErvaren Nederlandse organisatorenVol variatieVerantwoordelijk lokaal toerismeVeilig betalenActief en ontspannenGeschikt voor iedereen

Wandel Vakantie-week:

Onze Nerja Wandel Vakantie Week is een mix van ontspanning en wandelen. Wij streven er naar u een overgetelijke week aan te bieden in een van de mooiste stadjes van zuid Spanje aan de Costa del Sol: Nerja en de directe omgeving, de prachtige bergen van het beschermde natuurpark Sierra de Tejeda, Almijara en Alhama, een van de mooiste wandelgebieden van Europa. 

Vol variatie, geschikt voor iedereen.

De totaalprijs van de Wandel Vakantie Week bedraagt € 645,- all in per persoon als u met 2 personen in één kamer verblijft.
De totaalprijs van de Wandel Vakantie Week bedraagt € 725,- all in per persoon als u alleen in een kamer verblijft.

Vakantieweek programma beknopt:

Dag 1 - Zaterdag
Aankomst op vliegveld Malaga – Shuttlebus naar hotel in Nerja vertrekt circa 14.00 uur (reistijd circa 1 uur).
Dag 2 – Zondag
Kennismakings wandeling door Nerja inclusief bezoek aan de Rastrillo een zeer bekende tweede hands markt (totaal circa 9 km).
Dag 3 – Maandag
Wandeling Aquatrekking wandeling  Rio Chillar ( totaal circa 15 km) / Alternatief heuvelwandeling Cruz del Pinto.
Dag 4 – Dinsdag
Wandeling Capistrano – bezoek aan de beroemde grotten: Cuevas de Narja – Wandeling (totaal circa 10 km).
Dag 5 – Woensdag
Vrij (volop tips voorhanden).
Dag 6 - Donderdag
Hele dag, Informatieve en ontspannen Jeep Natuur Excursie door de natuur en de bergen rond Nerja.
Dag 7 - Vrijdag
Wandeling Trekking Frigiliana (circa 15 km).
Dag 8 - Zaterdag
Vertrek shuttlebus terug naar vliegveld Malaga circa 11 uur (reistijd circa 1 uur).

Reserveer hier Reserveren

Vakantie week praktische dagelijkse invulling:

Dag 1  - Zaterdag
Aankomst op vliegveld Malaga – De mini-bus haalt u op en brengt u naar uw hotel in Nerja (vertrek 14.00 uur) – Uw eerste diner in een restaurant in het centrum van Nerja waar u tijdens uw diner kunt genieten van live muziek.

Dag 2 – Zondag
Ontbijt in uw hotel – circa 10 uur vertrek voor een wandeling naar El Rastrillo, 2e hands markt (circa 30 minuten) – bezoek aan 2e hands markt – circa 12.30 uur kennismakings wandeling door Nerja. Circa 5 uur terug in uw hotel. Reservering voor uw diner in restaurant in het centrum van Nerja 20.00 uur.

Dag 3 - Maandag
Ontbijt in uw hotel – circa 10 uur vertrek voor een wandeling (totaal circa 15 km) vanuit hotel naar de Chillar rivier een unieke Aquatrekking ervaring: u wandelt door het stromende water van deze bergrivier, komt watervallen tegen en wandelt in een uniek natuurgebied door prachtige canyons. – Lunch pakket op een prachtige plek langs de rivier.
Alternatief, als het water van de rivier te koud is: Natuurwandeling via de Chillar rivier naar het natuurgebied Cruz del Pinto. Lunch bovenop de Cruz del Pinto met fantastische uitzichten. Circa 5 uur terug in uw hotel – Reservering voor uw diner in een restaurant in het centrum van Nerja: 20.00 uur.

Dag 4 – Dinsdag
Ontbijt in uw hotel – circa 10 uur vertrek voor een wandeling vanuit uw hotel via een panoramische route langs de ruine van  de antieke rietsuiker fabriek: La Antigua Azucarera San Joaquin naar de beroemde grotten van Nerja (circa 5 km) – Lunch pakket in het park bij de grotten – circa 2 uur bezoek aan de grotten – circa half 4 wandeling via Maro, de Maro canyon, het Aguilla Aquaduct en het beroemde strand Burriana beach naar uw hotel (crica 5 km) – Reservering voor uw diner in een restaurant in het centrum van Nerja: 20.00 uur.

Dag 5 – Woensdag
Ontbijt in uw hotel – rest van de dag vrij om het centrum van Nerja op eigen houtje te ontdekken (tips en kaart voorhanden), te luieren op een terrasje of lekker te relaxen op het dakterras van uw hotel (bij behoefte zijn er volop tips voor activiteiten voorhanden, reserveringen verzorgen wij graag). Zie Extra activiteiten – Reservering voor uw diner in een restaurant in het centrum van Nerja: 20.00 uur

Dag 6 – Donderdag
Ontbijt in uw hotel – circa 10 uur, u wordt opgehaald om een hele dag te genieten van een ontspannen en informatieve Jeep natuurexcursie in een open dak 4x4 Jeep die u de bergen invoert langs enkele van de mooiste plekken die de natuur u hier te bieden heeft. Een lunch is inclusief op een prachtige plek, een oud vergeten dorp in de bergen. Uw chauffeur is een ervaren gids die u honderduit over de omgeving kan vertellen. – Circa 5 uur terug bij uw hotel. -  Reservering voor uw diner in een restaurant in het centrum van Nerja: 20.00 uur.

Dag 7 – Vrijdag
Ontbijt in uw hotel – circa 10 uur vertrek voor een wandeling (totaal circa 15 km) vanuit uw hotel om een bezoek aan een van de mooiste dorpen van Spanje te  brengen (nummer 1 in 1982): Frigiliana. Haar antieke centrum is in 2014 uitverkozen tot Historisch Erfgoed van Spanje.  De wandeling er naar toe is al even spectaculair als het dorp zelf en voert u o.a. door de Hubieron Canyon – Lunch gebruiken we in een restaurant in Frigiliana met spectaculair uitzicht op het centrum van het stadje helemaal tot aan de zee toe. – Circa 6 uur terug bij uw hotel – Reservering voor uw diner in een restaurant in het centrum van Nerja: 20.00 uur.

Dag 8 – Zaterdag
Ontbijt in uw hotel – Circa 11 uur vertrek  shuttle bus naar het vliegveld van Malaga (reisduur circa 1 uur).

Reserveer hier Reserveren

N.B. Uw diner vindt plaats in diverse restaurants in het centrum van Nerja op loopafstand van uw hotel.
N.B. Wandelingen en Jeep Tour vinden plaats onder deskundig begeleiding.
N.B. Upgrade naar verblijf in appartement met gedeeld dakterras en zwembad, zirtuimte-keuken-slaapkamer-badkamer Appartement
N.B. Andere startdagen dan zaterdag zijn mogelijk. (klik hier voor meer info.)
N.B. Een geheel op maat Actieve Vakantie week is mogelijk. (klik hier voor meer info.)

Inclusief:
Shuttlebus van vliegveld Malaga naar Nerja (vertrektijd 14.00 uur) - 7 overnachtingen in een prima hotel in Nerja centrum – 7 x ontbijt – 3 x lunchpakket – 2 x lunch in restaurant  – 7 x diner in restaurant – wandeling met gids van 15 km – rivierwandeling (circa 5 uur) met gids – hele dag Jeep excusrsie (onder deskundige leiding) – wandeling met gids van 8 km – entree en bezoek aan de beroemde grotten van Nerja – shuttlebus naar vliegveld Malaga (vertrektijd hotel circa 11.00 uur).

Exclusief:
Drankjes.

Extra luxe:
Mocht u graag extra luxe willen verblijven tijdens uw Wadel Vakantie Week dan is het mogelijk in een appartement te verblijven. Meerpijs appartement (zonder ontbijt) per week Euro 77,- per 2-personen.
Het appartement (30 m2) bestaat uit een zitgedeelte, compleet ingerichte keuken, slaapkamer met 2 persoonsbed en een badkamer met douche. U kunt gebruik maken van een gezanmelijk dakterras en zwembad (ook op het dak). Voor foto's van het appartement klik hier. Wilt u het appartement boeken geeft dit dan aan op uw reserveringsformulier.

Flexibele Data, het is ook mogelijk uw eigen startdatum te bepalen.
Soms zijn vluchten naar Malaga duurder, soms goedkoper. Boek uw vlucht op de goedkoopste dag en bespaar flink wat Euro’s. U kunt uw Nerja Wandel Vakantieweek starten op elk gewenste dag. De enige voorwaarde: zorg er voor dat uw gezelschap uit minimaal 6 personen bestaat. Neem vooraf contact met ons op. info@wandelvakantienerja.com Tel: 0034-625-832333