Nerja Wandel Vakantie

let’s get away from it all


Hotel Bajamar waar u verblijft en de bekende Nerja Sevilliano restaurants waar u dineert.

Hotel Bajamar

Een goed, comfortabel hotel, centraal gelegen ten opzicht van alle aantrekkelijkheden van Nerja, op 10 wandelminuten van de stranden en een prima startpunt voor wandelingen richting de rivier en de bergen. Bajamar beschikt over totaal 24 kamers met airco. Op het dakterras vindt u een zwembad met ligbedden. Er is een 24 uurs receptie aanwezig en Wi-Fi is voorhanden.

Recensies van hotel Bajamar kunt u hier lezen. (Als hotel Bajamar volgeboekt is verblijft u in Hostal La Ermita, op 100 meter van hotel Bajamar. Recensies van hostal La Ermita kunt u hier lezen).

Sevillano restaurants

De eigenaar van de Sevillano restaurants señor Joaquin heeft op dit moment 4 restaurants in het centrum van Nerja en 1 restaurant in de heuvels op circa 10 km van de stad. De restaurants kenmerken zich allen door een prima dagmenu, een gezellige sfeer en vriendelijk personeel. Uw dagdiners (menu del dia-dag menu) gebruikt u dagelijks afwisselend in een van deze restaurants, die zich allen op wandelafstand (max 15 minuten) van uw hotel bevinden.  Kijk onderaan op deze pagina voor enkele sfeerfoto's.

Hotel Bajamar foto's:

Restaurants Sevillano foto's: